Portfolio

Een doorkijk in onder handen & gerealiseerde projecten Engelen Bouwprofessionals

Verbouwingen

» Beek, Landleven woonhuis, verbouw

Status: Afgerond

Vanuit Noord-holland verhuizen naar de Achterhoek om met familie en je dieren op één perceel samen te zijn. Het meeste in huis beviel je, maar je miste het uitzicht vanuit de woonkeuken naar de weilanden, een badruimte en toilet op de verdieping en dat asbest dakbeschot met die oude pannen. Wie gaan we daar voor vragen?

Bekijk review »
"Wij waren heel erg blij en tevreden over de manier waarop je onze verbouwing georganiseerd en begeleid hebt. Je bent heel zorgvuldig in je planning en de afspraken daarover. De asbest verwijdering is daarom heel goed verlopen. Je houdt rekening met onze wensen, maar ook met die van de mensen die voor je werken. Wij hadden duidelijk de indruk dat iedereen ook graag voor je werkt en dat ze dat met plezier deden. Je hebt alles in het werk gesteld om te zorgen dat de voor ons zo belangrijke datum van 4 mei waarop de paarden kwamen, ook gehaald werd. Op 2 mei waren alle steigers weg en werden er geen ingrijpende dingen meer aan de buitenkant gedaan. Wij horen van zoveel mensen die bij verbouwingen met andere aannemers daar heel slechte ervaringen mee hebben. De afgesproken datum wordt zelden gehaald, maar onder jouw leiding is dat wel gelukt! Ook het blijven zoeken naar een mooie oplossing voor de openslaande deuren heeft een fantastisch resultaat opgeleverd waar we elke dag van genieten. Ook zijn we heel blij met de trap en het "Engelen" trapje, dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. André Nibbeling en Wim Goossens hebben ook allemaal fantastisch werk afgeleverd en net dat beetje extra moeite gedaan om met ons mee te denken. Alle zorg die jullie aan het dak hebben besteed en alle mensen die daar aan werkten: geweldig! De manier waarop je met iedereen omging en ze blijvend motiveerde vonden we erg knap. Kortom; we hebben veel van je geleerd en waren ook blij met alle tips en steun bij het wennen in de Achterhoek. Voor ons heb je een dikke 10 verdiend en we hopen dat je onze positieve ervaringen ergens op je website kwijt kan. Tot ziens, groetend namens Maarten en alle beesten. "
Door: Mieke Thijsse

» Doetinchem: 2014, woonboerderij, algehele verbouw.

Status: Gestart

We hebben snel een bouwvergunning (lees: Omgevingsvergunning) nodig! Woonoppervlakte BVO: 450m2. Vanaf niets was de aanvraag binnen 3 weken geregeld. De vergunning lag binnen 8 weken op de mat.

» Kilder: 2014, woonhuis, van berging naar woonkeuken.

Status: Afgerond

In de oorspronkelijke woningindeling was de keuken voorzien, maar niet ruim genoeg om er heerlijk te kunnen zitten met de hele familie. Het terras is ommuurd en met een aantal slimme opbergkasten is een woonkeuken ontstaan waar je met 8 personen ongestoord kunt bijkletsen, terwijl op het fornuis de geur van wild onder de deksel vandaan komt.

» Wehl: 2014, woonhuis, restyling/ verbouw.

Status: Afgerond

» Nijmegen: 2014, landhuis, aanbouw serre.

Status: In voorbereiding

» Kilder: 2014, diverse woonhuizen, restyling/verbouw.

Status: In voorbereiding

» Zutphen: 2014, woonhuis, aanbouw serre/verbouw.

Status: In voorbereiding

Aan de woonkamer ontbreekt zonlicht en ruimte om even lekker ongestoord een boek te kunnen lezen. De oplossing is een serre waardoor alle ruimten erachter, (keuken en kamer) beter tot hun recht komen.

Nieuwbouw woonhuizen

» Kilder 2014, nieuwbouw vrijstaand woonhuis.

Op het prachtige Montferlandse platteland, in het dorp Kilder wordt een nieuwbouw huis gerealiseerd. In en om het Huis proef je het Landleven-gevoel. In het vroege voorjaar een lekkere kop koffie op het terras aan de straat zijde, uit de wind genietend van een de vroege ochtendzon. In de woonkamer gloort het ‘schilderij’ Montferland prachtig in de verte, het hele jaar door in al haar fraaie kleuren. Vanuit de woonkeuken is er overzicht over de boerderij. De installaties worden geheel in de lijn van deze tijd uitgewerkt, energiezuinig & comfort, het hele jaar door. Er heerst rust.

» Doetinchem: 2000-2010, diverse woonhuizen.

» Kilder: 2000, vrijstaand woonhuis.

» Kilder: 1996, nieuwbouw vrijstaand woonhuis, Beekseweg 2a.

In de Achterhoek, onder de rook van Doetinchem is volop gebruikmakend van het vrije uitzicht naar het Montferland een woonhuis gerealiseerd met het oog op de toekomst. Hoogwaardige materialen, onderhoudsvrij en milieubewust. Alles gelijkvloers, doelmatig ingericht.

Aan- en verkoopkeuringen gebouwen

» Tolkamer: 2014, aankoopkeuring hoekwoning.

Diverse architecten- & ingenieursbureaus in de regio

» Bouwbegeleiding & management

Utiliteitsprojecten:
– Duiven: 2010-2013, woonwarenhuis IKEA NL, uitbreiding, nieuw- & verbouw;
– Oss: 2010-2011, Horizonscholen, nieuwbouw 3.000m2 BVO/ 2x 2.500 m2 vernieuwbouw;
– Harderwijk: 2008-2009, verbouw 3.000m2 praktijkschool iov. schoolbestuur/gemeente terwijl de school in bedrijf bleef;
– Arnhem: 2006-2008, verbouw diverse scholen, iov. Gemeente;

Nieuwbouw woonwijken:

– Arnhem: 2000-2002: nieuwbouw 200 eensgezingswoningen Rietlanden iov. woningbouwvereniging;
– Beuningen: 2008-2009: nieuwbouw 75 grachtwoningen iov. projectontwikkelaar;
– Loil: 2010: nieuwbouw seriematige woningbouw iov. woningbouwvereniging;